Manager Obradovic: "Heel Anderlecht steunt Ivan"

WOENSDAG, 4 NOVEMBER 2015, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic gaat een zware tijd tegemoet. Net nu hij zijn beste vorm te pakken had, is hij voor maanden uitgeschakeld. "Maar het doet hem deugd om te weten dat de hele club achter hem staat", zo zegt zijn manager.

"Iedereen is ontgoocheld: het bestuur, de spelers. De laatste tijd was Ivan echt goed bezig. In het begin zocht hij naar de juiste vorm, maar de laatste twee maanden had hij deze beet en was hij goed voor verschillende assists. Het is spijtig dat dit nu gebeurt."

"Maandag was hij enorm ontgoocheld en verdrietig, maar vandaag (dinsdag, red.) gaat het al beter. Hij krijgt steun van de spelers, technische staf, bestuur. Hij kreeg heel wat berichtjes. Het doet hem deugd te weten dat iedereen achter hem staat."

"In 2012 liep Ivan al eens een gelijkaardige blessure op aan zijn andere knie. Het voorbije anderhalf jaar was hij bij Mechelen nooit geblesseerd en dan dit. Zo'n ongelukkig duel."

Meteen starten met revalidatie

Morgen wordt Obradovic geopereerd. "Zaterdag kan hij dan meteen starten met zijn revalidatie", aldus Veljkovic. "Wanneer we Ivan terugzien? Misschien de play-offs, maar daar kan ik nog niets over zeggen. Ik ben geen dokter. Ivan zal alleszins hard werken. Hij is een vechter."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.