Anderlecht-top niet naar Standard

DINSDAG, 3 NOVEMBER 2015, 08:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE Roger Vanden Stock en Philippe Colin laten verstek gaan voor de uitwedstrijd tegen Standard van zondag. Dat zegt in ieder geval Het Laatste Nieuws. Anderlecht volgt wel de de regels, Herman Van Holsbeeck zou wel naar Standard trekken.

"Door een samenloop van omstandigheden kunnen Roger Vanden Stock en Philippe Colin zondag niet aanwezig zijn", laat persverantwoordelijke David Steegen weten. Maar blijkbaar willen beide toplui gewoon niet naar Luik. Ze zijn de aanhoudende beledigingen en het daarmee gepaard onveiligheidsgevoel beu. 

De regels schrijven wel voor dat minstens één bestuurslid de ploeg moet vergezellen, dus gaat Herman Van Holsbeeck wél naar Luik.

Pro League

Algemeen directeur bij Standard Bob Claes valt uit de lucht: "We kregen nog geen lijst met aanwezigen, hadden wel al contact met Herman Van Holsbeeck. Het is hun recht, maar begrijpen doen we het niet goed. Onze parking is beveiligd en als wij naar het Astridpark gaan krijgen we ook vanalles naar ons hoofd geslingerd."

Claes vermoedt dat de echte reden ergens anders ligt: "Er was vrijdag een verhitte discussie op de vergadering van de Pro League over Charleroi-Standard. Misschien is dit wel een soort van statement."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.