Kara: "Hele ploeg was zwak, niet enkel ik"

MAANDAG, 17 AUGUSTUS 2015, 07:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj beleefde tegen KV Oostende een dramatisch debuut. De verdediger ging enkele keren stevig in de fout en veroorzaakte in de slotfase een strafschop. Kara weigert echter om alle schuld voor de nederlaag op zich te nemen. "De hele ploeg was zwak, niet alleen ik."

"Geef me tijd om te wennen aan denieuwe omgeving, manier van spelen en mijn ploegmaats", vertelde Kara na de partij. "Veel spelers zouden na zo'n wedstrijd gaan twijfelen, maar ik blijf overtuigd van mijn kwaliteiten. De media leggen extra druk door me te vergelijken met Chancel Mbemba. Ze doen maar, ik focus enkel op mezelf."

Over de domme strafschopfout in de slotfase, wilde Kara hetvolgende kwijt: "Je zag toch wat er gebeurde? Gillet speelde te kort terug. Ik wilde mijn doelman beschermen en maakte me breed. De scheidsrechter vond echter dat ik een fout maakte. Het heeft weinig zin om achteraf te discussiëren of het een terechte strafschop was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.