Officieel: Kara Mbodj naar Anderlecht

VRIJDAG, 7 AUGUSTUS 2015, 14:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is nu ook officieel: Kara Mbodj wordt de nieuwe verdediger van Anderlecht. Paars-wit stuurde via zijn sociale media het bericht de wereld in, samen met een foto waarop Mbodj poseert samen met Besnik Hasi. Straks om 17 uur wordt hij voorgesteld.

Mbodj legde deze voormiddag medische testen af. Hij slaagde met brio en tekende daarna een contract voor vier jaar.

Kara Mbodj is een Senegalese voetballer die sinds 2013 voor Genk actief is. Daarvoor speelde hij voor het Noorse Tromsø IL. Mbodj verkiest de positie van centrale verdediger, maar kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten.

Een aantal dagen geleden hoorden we nog dat Mbodj te duur was voor RSC Anderlecht. Ondertussen werd er echter een doorbraak geforceerd en vandaag is het dus zo ver. De speler heeft getekend en wordt dus vandaag nog voorgesteld. Dit betekent waarschijnlijk ook dat de piste Toloi wordt verlaten. De Braziliaan werd in de afgelopen weken aan Anderlecht gelinkt, maar zijn dossier werd "on hold" geplaatst in afwachting van het resultaat van de onderhandelingen met Mbodj. Nu de transfer rond is, is ook waarschijnlijk het hoofdstuk Toloi gesloten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.