Mbo deze week van Anderlecht?

ZONDAG, 6 JUNI 2004, 23:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Er is een kans dat de transfer van Mbo deze week nog in kannen en kruiken is. Anderlecht gaat deze week nog eens een poging ondernemen om Mbo Mpenza bij Moeskroen los te weken.



Ook vorige tastte paars-wit de posities nog eens af. Er is echter geen haast bij, want de transferperiode loopt nog tot 31 augustus.

Mbo Mpenza zelf is nog met vakantie in Portugal en keert pas op 17 juni terug, maar paarswit is perfect op de hoogte van de (pittige) salariseisen van de 27-jarige aanvaller. Anderlecht gaf in elk geval al geen transfergeld uit aan een linksachter, want het nam de Fransman Ehret vrij van Straatsburg over.
Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck trekt deze week naar Milaan in de hoop met de 18-jarige Nigeriaanse aanvaller Eliakwu terug te keren. Die komt dan op huurbasis wat andermaal een transfersom uitspaart. Zo blijft er geld in de spaarpot voor Mbo Mpenza.

Ook bij Moeskroen houden ze rekening met het vertrek van Mbo...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.