Losada populairste speler bij Anderlecht

WOENSDAG, 30 JULI 2008, 11:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Hernan Losada blijkt veruit de populairste speler te zijn bij Anderlecht. Op de fandag was zijn shirt het meest verkochte. "Dat heeft me aangenaam verrast", zegt de Argentijn in Gazet van Antwerpen.


"Ik heb nog geen officiële wedstrijd gespeeld voor Anderlecht en de supporters houden al van mij. Dat maakt me trots. Ik hoop dat ik hen veel kan teruggeven."

Losada maakt vanavond tegen BATE zijn Europees debuut. "Dit is een hele speciale match voor mij, de eerste keer Europees voetbal", weet Losada. "Maar denk nu niet dat ik bezwijk onder de zenuwen, hé. Bij Independiente speelde ik veel internationale matchen in de Copa Libertadores.

Volgens de middenvelder is Anderlecht klaar voor de eerste Europese opdracht. "De laatste oefenwedstrijd tegen Roda JC heeft ons veel vertrouwen gegeven. Er stond een compact team, dat veel kansen creëerde. We scoorden weliswaar slechts twee keer, maar het belangrijkste is dat we vaak gevaarlijk waren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.