"Standard moet niet denken te kunnen profiteren"

WOENSDAG, 30 JULI 2008, 10:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Standard ruziën in de media over de prijzen die beide clubs op het hoofd van bepaalde spelers kleven. Volgens Het Laatste Nieuws zou Standard achter het aangekondigd vertrek van Silvio Proto zitten.


"Maar als Standard denkt te kunnen profiteren omdat we in deze situatie zittten met Silvio, dan is het neen", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "Tenzij er geld op tafel komt."

"Silvio blijft de toekomst van deze club", benadrukt Van Holsbeeck. "Daarom willen we hem uitlenen, met een aankoopclausule als men wil. In een aankoopclausule kan je ook zeven miljoen zetten. Op dit moment is er geen toereikende aanbieding. We hebben nog een maand om een oplossing te zoeken voor Silvio."

Van Holsbeeck liet dinsdag verstaan dat Standard Proto enkel kan kopen voor vijf miljoen euro, de prijs die zij voor Milan Jovanovic vroegen. Pierre François, algemeen directeur bij Standard, valt uit de lucht. "Ik weet niet waar Van Holsbeeck dat bedrag haalt. Anderlecht en Standard hebben tot dusver op geen enkel ogenblik onderhandeld over Jovanovic."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.