Verslag RSCA Fan Day 2008

ZATERDAG, 26 JULI 2008, 01:32 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren vond opnieuw de jaarlijkse RSCA Fan Day plaats. Ook de editie van dit jaar werd een succes met de zon die van de partij was en de aanwezigheid van duizenden paars-witte supporters.

Om 10u gingen de deuren van het Constant Vanden Stock-stadion open en om 11u werd er op het hoofdterrein de finale van de Beker van Defensie gespeeld. De wedstrijd werd bijgewoond door minister van defensie Pieter De Crem.

Gedurende de hele dag konden supporters bij de verschillende standen die rond het stadion waren opgesteld terecht voor gadgets, het winnen van prijzen, activiteiten, ... De grote sponsors van paars-wit waaronder Fortis, Opel en Belgacom TV hadden vanzelfsprekend een stand, maar ook Arco Argentina, een ontwikkelingsproject voor kansarme jongeren in Argentinië, was aanwezig op de Fan Day.

In de late namiddag waren de signeersessies en de voorstelling van spelers en staf op het hoofdterrein zoals elk jaar de absolute hoogtepunten van de Fan Day. De RSCA Fan Day 2008 werd muzikaal afgesloten met een optreden van Katerine en Hadise.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.