De Man: "Alles is zo snel gegaan"

WOENSDAG, 23 JULI 2008, 12:55 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mark De Man, die deze zomer naar Nederland vertrok, keert vanavond met Roda JC terug naar het Astridpark. "Het zal raar zijn om in de vestiaires van de bezoekers te moeten plaatsnemen", aldus De Man.


"Ik zal blij zijn dat ik iedereen nog eens zal terugzien, want alles is zo snel gegaan dat ik niet de tijd heb gehad om afscheid te nemen. Sinds mijn vertrek heb ik eigenlijk alleen maar José Garcia aan de lijn gehad", vertelt de middenvelder in Sudpresse.

Bij Roda is de voorbereiding nog maar net gestart. "We hebben momenteel nog maar twee vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Op fysiek vlak staan we nog niet waar we moeten staan", weet De Man. We vertrekken overigens maandag pas op stage, naar Duitsland."

De Man voelt zich goed in Nederland. "Mijn integratie werd versneld en vergemakkelijkt door de aanwezigheid van zeven Belgen in de kern, waaronder ook Jamaique Van Damme die ik heb leren kennen bij de reserven van Anderlecht. Alles verloop hier goed, al vind ik de voorbereiding hier meer fysiek dan in België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.