Matias Suarez officieel voorgesteld

DINSDAG, 15 JULI 2008, 17:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft vanmiddag Matias Suarez officieel voorgesteld aan de pers. "We zijn heel fier hier vandaag één van de grootste Argentijnse talenten aan jullie te mogen voorstellen", aldus Herman Van Holsbeeck.


Suarez komt over van de Argentijnse tweedeklasser Belgrano. Hij tekende een contract van vijf jaar tot 2013. De spits zal spelen met het rugnummer 9.

"We hebben Suarez ontdekt toen hij als 17-jarige voor het eerst kwam piepen bij de eerste ploeg van Belgrano Cordoba", gaat Van Holsbeeck verder. "Het gebeurt niet vaak dat er zowel bij het bestuur als bij de scouting unanimiteit bestaat over een speler, maar bij Suarez was dat wel het geval."

Van Holsbeeck had ook een speciale vermelding voor de voorzitter van Belgrano en de manager van Suarez. "Dit was geen makkelijke transfer. Ik moet deze mensen bedanken omdat ze altijd correct zijn geweest in de onderhandelingen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.