"Worden voorbijgestoken door Oostblok"

DINSDAG, 15 JULI 2008, 10:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot werd in de Intertoto Cup gewipt door Neftchi Bakoe. Trainer Harm Van Veldhoven luidde de alarmbel na de uitschakeling. Manager Herman Van Holsbeeck treedt Van Veldhoven bij.


Volgens Van Holsbeeck gaat het van kwaad naar erger met het Belgisch voetbal. "We worden nu langs alle kanten voorbijgestoken door het Oostblok", zegt de manager in Gazet van Antwerpen. "Toen Anderlecht 3 jaar geleden op bezoek ging bij Neftchi Bakoe, zag ik al dat die club een geweldige ontwikkeling zou doormaken."

"Intussen hebben ze een Braziliaan en verdienen de topspelers er 200.000 euro netto. Dat zullen er bij Germinal Beerschot niet veel hebben. Als de ogen van de mensen nu niet opengaan, dan nooit meer", waarschuwt Van Holsbeeck.

"Wat er dan moet gebeuren? Het enige wat we kunnen doen, is meer geld genereren. Met de competitiehervorming en de vernieuwing van de infrastructuur moeten Anderlecht, Club Brugge en Standard hun inkomsten kunnen verdubbelen. Misschien kunnen we dan weer aanpikken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.