Anderlecht speelt gelijk tegen Otopeni

ZATERDAG, 12 JULI 2008, 20:46 - Michaël

Anderlecht speelde vandaag op stage in Oisterwijk een oefenwedstrijd tegen het Roemeense Otopeni. De match eindigde op een 1-1 gelijkspel. Marcin Wasilewski scoorde vanop de penaltystip.

Anderlecht werd gevraagd om de wedstrijd vooraf niet aan te kondigen uit veiligheidsoverwegingen. De Roemenen kwamen al na zeven minuten spelen op voorsprong: 1-0. Op de gelijkmaker van Wasilewski was het wachten tot in de 80ste minuut. Diezelfde Wasilewski kwam nog dicht bij de winning goal, maar zijn kopbal ging net naast.

Score: 1-1
Doelpunten: 07' (1-0), 80' Wasilewski (1-1, pen)

Anderlecht (eerste helft): Proto, Kruiswijk, Juhasz, Rnic, Sare, Gillet, Polak, Goor, Chatelle, Kanu, Lamah
Anderlecht (tweede helft): Proto, Kruiswijk, Juhasz, Wasilewski, Iakovenko, Sare, Gillet (75' Boateng), Siani, Lamah, Boussoufa, Vlcek