Sare: "Bayern is de mooiste herinnering"

WOENSDAG, 9 JULI 2008, 17:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bakary Sare is één van de jongeren die bij Anderlecht op punt staat door te breken. Bij de fans is Sare bekend onder de naam "Bouba". "Die naam kreeg ik van mijn grootmoeder toen ik klein was", aldus Sare.


"Mijn ambitie dit seizoen is zoveel mogelijk speelgelegenheid te krijgen. Afgelopen seizoen startte ik in de basis tijdens de Uefa Cup-match tegen Bayern München. Dat is ongetwijfeld mijn mooiste voetbalherinnering tot nu toe", vertelt de 18-jarige middenvelder op de website van Sporting Anderlecht.

Sare leert naar eigen zeggen ook heel wat bij van de ervaren spelers. "Van Jan Polak steek ik heel veel op. Hij speelt op mijn positie en heeft me veel raad."

Momenteel vertoeft Sare samen met de rest van de kern op stage in Oisterwijk. "De stage verloopt heel goed, ik voel me prima", vertelt hij. "De teambuilding afgelopen week was leuk om te doen. Moeilijk ook wel want ik ben zo'n dingen helemaal niet gewoon. Maar het was wel goed voor de ambiance in de groep."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.