Selectie: Anderlecht - Cercle Brugge

VRIJDAG, 28 MAART 2008, 21:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ziekenboeg loopt weer leeg en dus kan Ariel Jacobs zondag tegen Cercle opnieuw rekenen op Thomas Chatelle, Serhat Akin en Mbo Mpenza. Olivier Deschacht is er door schorsing niet bij.


Jacobs nam maar liefst twintig spelers op in zijn selectie voor de topper tegen Cercle Brugge. Onder hen ook Jelle Van Damme, hoewel hij de afgelopen dagen sukkelde met een enkelblessure. Vandaag pas trainde hij voor het eerst weer met de groep en het is afwachten of hij geen reactie ondervindt de volgende dagen.

Ahmed Hassan, Roland Juhasz en Marcin Wasilewski keerden zoals afgesproken vandaag pas terug van een interland met hun nationale ploeg. Net als alle andere internationals, zijn ook zij blessurevrij aangekomen.

Selectie: Akin, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, De Man, Frutos, Gillet, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Pieroni, Polak, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.