Overzicht vriendschappelijke interlands

DONDERDAG, 27 MAART 2008, 13:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlechtspelers Guillaume Gillet en Luigi Pieroni kwamen gisteren met de Rode Duivels in actie tegen het Marokko van Mbark Boussoufa. Ook andere spelers werden opgeroepen voor een interland.


* Denemarken-Tsjechië eindigde op een 1-1-gelijkspel. Anderlecht-middenvelder Jan Polak speelde de volledige 90 minuten.

* Het Polen van Marcin Wasilewski ging met zware 0-3-cijfers onderuit tegen de Verenigde Staten. De rechtsback van Paars-Wit speelde de volledige match.

* Ook Roland Juhasz stond met Hongarije in het verliezende kamp. De Hongaren verloren thuis met 0-1 van Slovenië. Juhasz maakte de 90 minuten rond.

* En tot slot ging kon ook Ahmed Hassan niet verhinderen dat Egypte met 0-2 verloor van Argentinië. Hassan zelf stond 88 minuten op het veld.

Ahmed Hassan gaf een korte reactie op het verlies: "We speelden niet zoals verhoopt", zegt de Egyptenaar. "We waren niet scherp genoeg en we misten ook de aanwezigheid van Amr Zaki."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.