Van Holsbeeck wil nog eens praten met Hassan

WOENSDAG, 26 MAART 2008, 12:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan heeft in de pers verklaart dat hij een mondelinge overeenkomst heeft met Al-Ahly. De Egyptenaar verlaat Anderlecht dus, maar Herman Van Holsbeeck wil nog een gesprek met Hassan.


"Hassan speelt deze week met Egypte tegen Argentinië, maar volgende week wil ik met hem praten", zegt Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft zelf gezegd dat het een mondelinge overeenkomst is. Ik ken Ahmed een beetje. Als er een ploeg met nog meer geld over de brug komt, gaat hij nog twijfelen."

Abdel Tantush, de begeleider van Hassan, weet waarom de middenvelder wil terugkeren naar Egypte. "Als Hassan naar Egypte terugkeert, is dat om privé-redenen", aldus Tantush. "Omwille van zijn gezin en zijn zakelijke belangen. Persoonlijk denk ik dat hij nog net iets te vroeg naar Egypte terugkeert. Hij is op en top prof, ik denk dat het niet makkelijk wordt om ginds weer te aarden. Ik ben er touwens zeker van dat Hassan nog twee jaar in Europa zou meekunnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.