"Spelers hebben zware periode goed verteerd"

VRIJDAG, 21 MAART 2008, 17:34 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag staat de wedstrijd tussen Anderlecht en AA Gent op het programma in het Ottenstadion. Coach Ariël Jacobs waarschuwt voor de tegenstrever. "Het wordt een moeilijke match", vertelt Jacobs.


"Van alle ploegen die nog aan de top van het klassement staan wordt er het minst over Gent gesproken", weet Jacobs. "De Buffalo’s zijn nochtans aan een sterke tweede ronde bezig. Ze hebben wel kostbare punten verloren tegen Westerlo. Als Gent nog wil meedoen voor de Europese tickets zal het zondag moeten gebeuren."

Nu Anderlecht uitgeschakeld is in Europa, neemt ook het aantal midweekwedstrijden af. "Ik moet zeggen dat de spelers deze zware periode goed verteerd hebben. De spelers zijn nog fris in het hoofd, ze slaagden erin om zich voor elke wedstrijd op te laden. Maar het zal inderdaad deugd doen om vanaf nu maar één keer per week te moeten spelen, ook al zijn er nog spelers met interlandverplichtingen", aldus Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.