Selectie: AA Gent - Anderlecht

VRIJDAG, 21 MAART 2008, 17:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft een 17-koppige selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen AA Gent van zondag. Lucas Biglia en Mbark Boussoufa trainden niet vandaag, maar geraken wel speelklaar.


Ook Mark De Man trainde niet vandaag. Hij was betrokken in een auto-ongeval. "Maar het is niet al te ernstig", verzekert Jacobs.

Ook op Nicolas Pareja zal de coach nog niet kunnen rekenen tegen Gent. De Argentijn ging vrijdagochtend onder het mes voor zijn knieblessure. "Er was nog wat onduidelijkheid of de operatie echt nodig was", vertelt Jacobs, "maar nu is er tenminste zekerheid over de zaak. Nico is nu mentaal bevrijd van zijn blessure. Als we hadden gewacht met deze operatie kon het nog zijn dat hij zich verder blesseerde, en dan moest hij direct onder het mes. Dat is nu vermeden."

Ahmed Hassan zit voorlopig nog niet in de selectie. De Egyptenaar was niet op tijd terug uit Tunesië om vandaag mee te trainen. Morgen zal Hassan wel kunnen meetrainen en dan neemt Jacobs een beslissing.

Selectie: Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Juhasz, Legear, Pieroni, Polak, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Bruzzese



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.