Biglia: "Meer durven in de zestien meter"

DINSDAG, 18 MAART 2008, 10:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia scoorde tegen Roeselare zijn allereerste veldgoal voor Anderlecht. "Ik ben heel gelukkig met mijn goal, maar ik moet niet focussen op het aantal goals dat ik maak", aldus Biglia in Het Nieuwsblad.


"Ik speel het spel dat de trainer vraagt en Anderlecht betaalt mij niet om goals te maken. Toch zeggen mijn ploegmaats dat ik meer moet durven in de buurt van de zestien meter en ze hebben gelijk", vindt de Argentijn. Na een training blijf ik dikwijls nog achter om aan mijn traptechniek te werken. Als mijn ploegmaats dat zien, moedigen ze mij aan om dat ook in de matchen te proberen."

Door de zege tegen Roeselare komt Anderlecht op een gedeelde derde plaats te staan. "Zolang het mathematisch kan, speel ik voor de titel", zegt Biglia. "Bijna alle topploegen komen nog bij ons op bezoek en dus hebben we nog veel in eigen handen. Laten we ons echter eerst richten op het inhalen van Club Brugge."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.