Geeraerd: "Ik overweeg om zonder spitsen te spelen"

ZATERDAG, 15 MAART 2008, 11:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De uitspraak van Vlcek in HLN dat beton afbreekbaar is, is bij Roeselare-trainer Dirk Geeraerd in het verkeerde keelgat geschoten. "Het moet nu eens afgelopen zijn met die cinema over betonvoetbal."


"Ik krijg er echt hoofdpijn van. De meeste buitenlanders weten trouwens niet eens wie Roeselare of wat betonvoetbal is", vervolgt een boze Geeraerd. "Ik overweeg serieus om zondag zonder spitsen te spelen. Gewoon met elf spelers voor ons strafschopgebied spelen. Zo zullen we écht eens tonen wat betonvoetbal eigenlijk inhoudt."

Jacobs reageert droog

Ook Ariël Jacobs neemt de pers op de korrel. De coach is niet tevreden nadat enkele kranten de zege in München niet naar waarde hadden geschat. "Zondag spelen we ook tegen Roeselare B", zegt Jacobs kurkdroog. "Anthony Van Loo is er immers niet bij wegens een schorsing." Over Geeraerd zegt Jacobs: "Ik denk niet dat hij het anders zal aanpakken."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.