Blessurenieuws

ZATERDAG, 8 MAART 2008, 18:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Naast Thomas Chatelle, die na de wedstrijd tegen Bayern wat last had van overbelasting van de hamstring, vervolledigen de jongeren Sébastien Bruzzese, Cor Gillis en Bakary Sare de 19-koppige selectie.


Serhat Akin en Nicolas Frutos raken, zoals al duidelijk was, niet fit voor de wedstrijd tegen Charerloi. Akin onderging vandaag een echo en die toonde aan dat de spits een contractuur opliep aan de hamstring. De blessure is niet zo erg waardoor hij niet lang onbeschikbaar zou zijn.

Pareja kreeg minder goed nieuws te horen. Hij liep tegen Bayern een verstuiking op aan de knie en na de echo bleek dat de meniscus mogelijk geraakt is. De Argentijn ondergaat nog verdere onderzoeken, maar zou wel eens een tijdje out kunnen zijn.

Met Mbo Mpenza (verstuiking knie) en Jonathan Legear (ontsteking dij) gaat het de goede kant uit. Mpenza ging vandaag 15 minuten lopen en de echo bij Legear toonde beterschap aan.

Selectie: Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, De Man, Deschacht, Gillet, Gillis, Goor, Hassan, Iakovenko, Juhasz, Pieroni, Polak, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.