Spelers blikken vooruit op Anderlecht - Bayern

WOENSDAG, 5 MAART 2008, 12:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz staat morgen voor de zware opdracht om Luca Toni te neutraliseren. "Geen probleem, ik heb dat al eens gedaan", lacht de 24-jarige Hongaar, die de jongste maanden sterk staat te verdedigen.


"Met Hongarije speelde ik in augustus vriendschappelijk tegen Italië en ook toen was Toni mijn rechtstreekse tegenstander. Ik bewaar er goeie herinneringen aan. Toni scoorde niet, ik wel. Hongarije won met 3-1. Hopelijk krijgen we donderdag hetzelfde scenario", aldus Juhasz in Gazet van Antwerpen.

Voor Jelle Van Damme zal het er op aan komen om Miroslav Klose af te stoppen. "We waren ploegmaats bij Bremen, dus zou ik moeten weten hoe je hem afstopt", zegt de verdediger. "Maar ik zeg wel zou (lacht). Klose is niet makkelijk te verdedigen."

Als men aan Lucas Biglia vraagt welk truitje van Bayern hij graag zou bemachtigen, antwoordt hij: "Geen idee, ik houd me niet bezig met achter spelers aan te hollen om hun truitje te bemachtigen. Als ik dan toch iemand van Bayern moet kiezen zou ik voor dat van mijn landgenoot Ruben Sosa gaan, met wie ik het WK bij de -20 heb gewonnen", aldus Biglia in Sudpresse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.