Biglia: "Wil winnen van München"

DINSDAG, 4 MAART 2008, 14:20 - driess
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia, de Argentijnse draaischijf van Anderlecht, kijkt reikhalzend uit naar het duel tegen Bayern Munchen in de Uefa-Beker. "Geweldig om tegen spelers als Ribéry, Toni en Klose te mogen spelen."

"Natuurlijk kijk ik met een ander gevoel als anders uit naar deze wedstrijd" aldus Biglia. "Dit is een match op Champions League niveau. Een ploeg met spelers als Ribéry, Klose en Toni hoort eigenlijk niet thuis in de Uefa-Beker. Al mijn vrienden en familieleden zullen in Argentinië de wedstrijd live kunnen volgen".

"Of we kans maken om te winnen? Natuurlijk, ik denk dat we klaar zijn om met minstens één doelpunt verschil te winnen. Ik weet dat ik dit seizoen nog niet het niveau van vorig jaar heb gehaald, dat is ook de voornaamste reden waarom ik nog bij Anderlecht speel. In het buitenland zou ik zoveel tijd niet krijgen. Maar als er in de zomer een interessant bod binnenkomt, gaan de clubs en ik wel om tafel zitten."

"Maar de kans dat ik gewoon bij Anderlecht blijf is groot, ook als we geen Europees voetbal halen."

Biglia speelde bij Independiente overigens samen met Hernan Losada, het Argentijnse goudhaantje van Germinal Beerschot. "Hij behoort tot de beste middenvelders van heel België, en is op dit moment beter dan ikzelf. Hij zou zo meekunnen bij een betere ploeg."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.