Cavenaghi wil ook tegen Anderlecht scoren

MAANDAG, 11 FEBRUARI 2008, 12:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdag ontvangt Anderlecht Bordeaux met spits in vorm Fernando Cavenaghi. La Dernière Heure sprak met hem. "De UEFA Cup, dat is een beetje mijn toernooi. Ik heb al bijna in elke wedstrijd gescoord."


Ook in de competitie trapt de Argentijn ze vlot binnen. De laatste vijf wedstrijden scoorde hij maar liefst zes keer. "Gaan de verdedigers van Anderlecht mij extra in de gaten houden? Geen probleem: ik wil blijven scoren", zo klinkt Cavenaghi zelfzeker. De spits wordt zelfs al eens vergeleken met Gabriël Batistuta, al wuift hij zelf dit compliment weg. "Een hele eer, maar dat is overdreven. Batistuta heeft al geschiedenis geschreven en ik sta nog heel ver van wat hij bereikt heeft."

LDH wou ook weten of Cavenaghi Anderlecht en z'n spelers kent. Hij weet dat er net als in Bordeaux een kolonie Argentijnen speelt, maar voor de rest tast hij nog in het duister. "Nicolas Pareja, mijn rechtstreekse tegenstander, ken ik niet. Maar Lucas Biglia ken ik heel goed. Hij is jonger dan ik, maar we hebben samen bij de nationale jeugd van Argentinië gespeeld. Hij zit nu even in een dipje, maar is heel getalenteerd en wordt een topper." En dat Nicolas Frutos er door een blessure niet bij is, vindt Cavenaghi geen slechte zaak voor zijn team. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar heb wel al een paar keer tegen hem gespeeld. Jammer voor zijn team dat hij geblesseerd is, niet voor ons!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.