Anderlecht wint van Bordeaux

DONDERDAG, 28 NOVEMBER 2002, 00:01 - Newssystem

Anderlecht verdedigt over twee weken een 2-0 voorsprong. De inbreng van Jestrovic, ten nadele van De Bilde resulteerde want na 9 minuten devieerde hij een voorzet van Seol in doel.

Op het zware veld bleef Anderlecht tot het halfuur onverzettelijk, dan voerde Bordeaux de druk op maar de kansen bleven uit. Darcheville borstelde een vrije trap net naast.
Ook na de rust moest Anderlecht even achteruit, maar Zitka kwam nooit in de problemen. Wel was de doelman kansloos op opnieuw een vrije tap van Darcheville, maar de lat bracht redding.Een halfuur voor het einde ging de stormloop van Bordeaux liggen en nam Anderlecht terug de partij in handen.
In de toegevoegde tijd scoorde Anderlecht opnieuw: Hasi trapte de bal via de paal in doel.

Doelpunten: 9' Jestrovic 0-1, 91' Hasi 0-2
Bordeaux: Ramé, Caneira, Planus, Sommeil, Basto, Smertin, Costa, Darcheville (84'Meriem), Feindouno, Dugarry, Pauleta
Anderlecht: Zitka, Crasson (70' Traoré), De Boeck, Tihinen, Ilic, Zewlakow (84' Hasi), Vanderhaeghe, Baseggio, Seol, Aruna, Jestrovic (77' Hendrikx)
Scheidsrechter: Plautz (Oos)
Stadion: Stade Chaban-Delmas Bordeaux
Toeschouwers: 17.000