Voorbeschouwing Lommel-RSCA

VRIJDAG, 12 OKTOBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Lommel:
Nassen is geschorst tegen Anderlecht. Segers (achillespees) en Mennes (voet) rustten gisteren. Scavone (knie) trainde niet op volle kracht.


Kern: Davidts, Segers, Hoefkens, Schoofs, Van Diest, Baranyos, Filipovic, Mennes, Culek, Waligora, Tankary
RSC Anderlecht:
Stoica (lies) trainde gisteren niet en is onzeker voor de partij tegen Lommel. Gilles De Bilde sukkelt met een kneuzing in de voet en hij speelt niet tegen Lommel. Milojevic moet rusten en Peersman (voet) mag op 16 oktober uit het gips. Daarna volgt 6 weken revalideren.
Na 'n lange afwezigheid maakt Olivier Doll vrijdagavond zijn rentree met de invallers van Anderlecht tegen Lommel. Als dat meevalt, kan hij dinsdag mogelijk worden opgesteld voor de wedstrijd tegen Real in de Champions League. Ook Iachtchouk en Jestrovic draven op met de reserven. Zeker voor Jestrovic komt de wedstrijd tegen Madrid te vroeg.
Kern: De Wilde, Crasson, Iachtchouk, Ilic, Hasi, Vanderhaeghe, Baseggio, Hendrikx, Stoica, Aruna , Mornar, Pavlovic, Van Hout, Nicolay, Tarek, Karaca, Thompson en Seol.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.