Nieuws met tag "Website"


 01-01-2020 

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

Op sportief vlak zijn we als Anderlecht-supporter blij om 2019 af te sluiten. We willen jullie dan ook vooral een 2020 toewensen waarin er terug goed voetbal te zien is van onze geliefde club. Een 2020 waarin we opnieuw kunnen genieten van wedstrijden van paars-wit. Lees verder » 25-12-2019 

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest

We hebben het als Anderlecht-supporter niet onder de markt tegenwoordig. Maar laat ons nu even genieten van familie en vrienden, want daar is Kerstmis voor. Een tijd van vergeven en vergeten en genieten en stilstaan bij de kleine dingen (3 punten waren al mooi). Lees verder » 04-11-2019 

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

Nieuwe webpoll: haalt Anderlecht Play-Off 1?

De reguliere competitie is bijna halfweg en Anderlecht staat momenteel op de elfde plaats. Tussen Anderlecht en de Play-Off 1-plaatsen gaapt een kloof van vijf punten. In de media is al uitvoerig gespeculeerd of Anderlecht Play-Off 1 zal halen. Maar wat denkt u? Lees verder » 27-10-2019 

Supportersclub Mauve Angels de Namur in rouw

Supportersclub Mauve Angels de Namur in rouw

Met grote droefheid hebben we zojuist de dood van de jonge Bryan Piette vernomen. Op 20-jarige leeftijd was hij de zoon van de oprichter van de fanclub Mauve Angels Namur 89. Het is heel moeilijk voor ons om woorden te vinden die zijn familie en vrienden wat troost kunnen bieden, maar de site Anderlecht-Online wenst hun diepste deelneming te betuigen en hen veel moed te wensen om deze zeer moeilijke periode te overwinnen. Lees verder » 15-10-2019 

Doku scoort voor winnende jonge Duivels

Doku scoort voor winnende jonge Duivels

De Belgische U21 hebben vanavond met 4-1 gewonnen van Moldavië in een EK-kwalificatiewedstrijd. Jeremey Doku trapte het vierde doelpunt binnen vanaf de strafschopstip. Ook Sieben Dewaele, Francis Amuzu en Albert Sambi Lokonga kwamen in actie. Lees verder » 14-10-2019 

Verjaardag webteamlid Emjomi

Verjaardag webteamlid Emjomi

Vandaag is het de verjaardag van Emjomi. We kennen haar allemaal als vurige fan en redactrice van vele Nederlandstalige artikels. Emjomi spendeert dagelijks verschillen de uren aan het verzamelen, controleren en schrijvenschrijven van artikels en we wensen haar op deze dag dan ook te bedanken voor haar inzet. Maak er mooie dag van en gefeliciteerd vanwege het volledige team!  Lees verder » 12-10-2019 

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Vercauteren?

Hoog tijd voor een nieuwe webpoll en de komst van Frank Vercauteren is de ideale gelegenheid. Wat verwacht u van de komst van Vercauteren als coach? Is hij de perfecte aanvulling voor Project Kompany? Of vreest u dat onder Vercauteren we minder jeugd en minder mooi voetbal zullen te zien krijgen? Lees verder » 30-09-2019 

Nieuwe scoreborden

Nieuwe scoreborden

Er was toch nog iets te ontdekken in het Lotto Park gisteren. RSC Anderlecht zorgde voor twee nieuwe scoreborden. Die hangen nu in de hoek van het stadion en zijn groter dan de vorige. Je kan er herhalingen op bekijken van spelfases en ook de samenstelling van de ploegen.  Lees verder » 25-09-2019 

Gelukkige verjaardag "Skyhawk"

Gelukkige verjaardag

September is een populaire maand bij onze medewerkers, na Lajoya is het de beurt een onze webmaster Skyhawk om zijn verjaardag te vieren. Hij is één van de oprichters van de site en is vooral achter de schermen bezig. Een heel gelukkige verjaardag David !!! Lees verder » 17-09-2019 

Gelukkige verjaardag "layoja"

Gelukkige verjaardag

Vorig jaar was de verjaardag aan onze aandacht ontsnapt, maar dit jaar zijn we er als één van de eerste bij. Gelukkige verjaardag aan ons webteamlid "layoja" die vooral instaat voor de Engelse sectie. Geniet van je dag en bedankt voor je dagelijkse inzet !! Hip hip hoera !! Lees verder »


 16-09-2019 

 12-09-2019 

Derde shirt beschikbaar in Fanshop

Derde shirt beschikbaar in Fanshop

RSC Anderlecht heeft in alle stilte het derde truitjes uitgebracht. Je kan het bewonderen in de fanshop en op de online webwinkel. Het derde truitje is bordeaux en wordt wellicht gedragen voor de wedstrijden in de Beker van België. Lees verder »


Prono-seizoen gaat weer van start!

Prono-seizoen gaat weer van start!

Na de interlandbreak gaat de competitie weer van start. Volgende week volgt ook de aftrap van het Europese voetbal, voor het eerst sinds mensenheugenis zonder RSC Anderlecht. Onze prono gaat echter wel door en de eerste ronde staat vanaf nu online tot en met dinsdag 18u30. Zoals elk jaar, vallen er prijzen te winnen. Veel succes! Lees verder »


 04-09-2019 

Nieuwe webpoll: was extra spits nodig?

Nieuwe webpoll: was extra spits nodig?

Anderlecht haalde op de laatste dag van de transferperiode geen extra aanvaller meer. Het greep naast zijn toptarget(s) en Michael Verschueren oordeelde dat het beter was om niemand te halen dan om zomaar iets te nemen. Wat vindt u ervan? Lees verder »


Belgische Voetbalbond steunt Romelu Lukaku

Belgische Voetbalbond steunt Romelu Lukaku

Romelu Lukaku kreeg in Italië met een extreem geval van racisme te maken. De Rode Duivel kreeg er oerwoedgeluiden naar het hoofd geslingerd tijdens het nemen (en scoren) van een strapschop. Lukaku is een echte ket die op handen gedragen wordt door de Anderlecht-supporters en ook de Belgische Voetbalbond steunt zijn spits.  Lees verder »


 09-08-2019 

 04-08-2019 

Vlap vorige week de beste, wie vandaag?

Vlap vorige week de beste, wie vandaag?

Ook na de wedstrijd tegen Moeskroen kan u de Anderlecht-spelers punten geven. U kan dit na iedere competitiewedstrijd en zo weten we op het einde van het seizoen welke spelers jullie het meest bekoorde. Vorige week tegen Oostende kozen jullie Michel Vlap tot 'man van de match'. Lees verder »


 01-08-2019 

 29-07-2019 

Nieuwe webpoll: wat met Kums?

Nieuwe webpoll: wat met Kums?

Geen Sven Kums in de wedstrijdkern voor de partij van gisteren tegen KV Oostende. Vincent Kompany lijkt niet te rekenen op de voormalige Gouden Schoen. Terecht of niet? Wat vindt u dat Anderlecht moet doen met Kums? Laat het weten via onze nieuwe webpoll. Lees verder »


 28-07-2019 

Uw punten voor de Anderlecht-spelers

Uw punten voor de Anderlecht-spelers

Ook dit seizoen kan u bij Anderlecht-Online na iedere wedstrijd de spelers beoordelen. Aan de hand van een score op tien geeft u aan wat u van hun wedstrijd vond. De eerste spelersbeoordeling van het nieuwe seizoen staat nu online.  Lees verder »


Supporters geven Kompany warm welkom

Supporters geven Kompany warm welkom

Ze hadden het op voorhand al aangegeven, Vincent Kompany mocht zich aan mooie tifo verwachten om hem te verwelkomen. En de supporters hielden woord. Zowel tribune Noord als Zuid, ontrolden een prachtige tifo: "Vertrokken als een prins, teruggekomen als een koning." Lees verder »


Abazaj alweer weg bij Osijek

Abazaj alweer weg bij Osijek

Wat is er aan de hand met Kristal Abazaj? De Albanees werd in februari voor een jaar uitgeleend aan NK Osijek, maar daar is hij intussen alweer vertrokken. Gevraagd naar een waarom, krijgen we noch van Osijek noch van Anderlecht een antwoord. We vonden wel een spoor van waar hij zit. Lees verder »


 25-07-2019 

Nieuwe webpoll: resultaat eerste speeldag

Nieuwe webpoll: resultaat eerste speeldag

Nog enkele dagen en het echte werk begint. Zondag opent Anderlecht het seizoen met een thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Is het Kompany-effect meteen zichtbaar? Of wordt het een valse start? Laat in de webpoll weten wat u verwacht van de eerste wedstrijd. Lees verder »


 14-07-2019 

Nieuwe webpoll: stadionnaam

Nieuwe webpoll: stadionnaam

Vrijdag maakte Anderlecht bekend dat het de naam van zijn stadion wijzigt naar Lotto Park. Na 35 jaar komt zo een einde aan het Constant Vanden Stock-stadion. Wat vindt u van deze naamsverandering? Laat het weten in onze nieuwe webpoll. Lees verder »


 10-07-2019 

 07-07-2019 

De Nederlandse connectie (2000–2019)

De Nederlandse connectie (2000–2019)

Mulder, Rensenbrink en Haan zijn ronkende namen van Nederlandse spelers die ooit schitterden in het truitje van Anderlecht. Helaas is het niet meer mogelijk of zeer moeilijk om wereldspelers als Rensenbrink of internationals te halen, zoals Van Tiggelen en Bosman in de jaren 80. De band tussen Anderlecht en Nederland blijft echter nog steeds bestaan. Met de komst van Michel Vlap hebben we alle Nederlandse spelers die voor Anderlecht hebben gespeeld in de 21ste eeuw eens op een rijtje gezet. Lees verder »


 06-07-2019 


 29-06-2019 

Webteam assistentie gevraagd!

Webteam assistentie gevraagd!

Anderlecht-Online bestaat al sinds het jaar 2000 en werkt volledig met vrijwilligers die zich elke dag inspannen om jullie al het nieuws van onze favoriete club te brengen. Onze Nederlandstalige redactie kan echter wel wat versterking gebruiken. Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Ambiëer je een carrière als journalist? Schrijf je graag of ben je gewoon gepassioneerd? Laat het ons weten! Lees verder »


 17-06-2019 

Nieuwe webpoll: uw mening over de nieuwe shirts

Nieuwe webpoll: uw mening over de nieuwe shirts

Op de eerste trainingsdag ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, stelde Anderlecht zijn nieuwe uitrustig voor. Het Spaanse sportmerk Joma vervangt Adidas en stelde twee truitjes voor: een paars voor thuiswedstrijden en een wit voor uitwedstrijden. Wat vindt u ervan? Lees verder »


Beter laat dan nooit: gelukkige verjaardag Purpleketje !

Beter laat dan nooit: gelukkige verjaardag Purpleketje !

Door onze eigen drukke bezigheden hebben we een belangrijke verjaardag over het hoofd gezien, die van onze medewerker Purpleketje. Nochtans zouden we zonder hem niet de mooie foto's kunnen brengen bij onze artikels en volgt hij ook alle jeugdreeksen van RSC Anderlecht op de voet.  Lees verder »


 13-06-2019 

Lutonda hervat trainingen bij A-kern

Lutonda hervat trainingen bij A-kern

Thierry Lutonda mag zich maandag melden bij de A-kern wanneer deze de voorbereiding op het nieuwe seizoen start. Dat bevestigt hij aan Anderlecht-Online. De 18-jarige linksachter was vorig seizoen één van de sterkhouders bij de U21.  Lees verder »


 10-06-2019 

Yari Verschaeren beste speler van 2018-2019

Yari Verschaeren beste speler van 2018-2019

Het Anderlechtse kwakkelseizoen heeft ook een impact gehad op jullie spelersbeoordelingen. Youngster Yari Verschaeren werd door jullie verkozen tot beste speler van het seizoen met een score van net geen 72%. Proficiat! Sambi Lokonga eindigde, misschien een beetje verrassend, op de tweede plaats met een score van 68%. Keeper Thomas Didillon vervolledigt de top drie met een score van 65%. Lees verder »


 09-06-2019 

Danilou kroont zich tot oppermeester in de prono

Danilou kroont zich tot oppermeester in de prono

Met de Champions League finale van vorig weekend, zit het pronoseizoen er weer op voor dit jaar. Danilou kroonde zich andermaal tot kampioen. Het betreft reeds zijn derde titel in vier jaar tijd. Proficiat met de knalprestatie! Deze keer was het verschil echter zeer klein, namelijk 2 punten meer dan burundi. Lees verder »


 02-06-2019 

 28-05-2019 

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is één van de oprichters van Anderlecht-Online jarig. Hij is vooral actief achter de schermen waar hij de financiële kant voor zijn rekening neemt. Ook zorgt hij voor de technische opzet en de server. Heel wat taken waarvoor we hem dan ook willen bedanken. Gelukkige verjaardag Pieter !!! Lees verder »


 23-05-2019 

Welkom Len !!

Welkom Len !!

Pär is grote broer. Nee, niet Pär Zetterberg, maar Pär het zoontje van onze Anderlecht-Online medewerker Garrincha. Kleine Len kwam tijdens de nacht van dinsdag op woensdag ter wereld en heeft iedereen verrast, want hij zat pas 24 weken in mama Ellen haar buik.  Lees verder »