Moppen (Pagina 12)

Dino's - Fonske
Wat hebben een slimme brugge supporter en een dinosaurus gemeen?
- Ze zijn allebei uitgestorven.

Brains - Mia
Wat zie je als je een Brugge-fan diep in de ogen kijkt?
- De achterkant van z'n hoofd!

Wagens en FCB-ers - HerrAce
Twee Brugge supporters staan bij de auto te sukkelen met het slot, ze zijn namelijk de sleutel kwijt.
Dan begint het zachtjes te regenen, zegt de ene tegen de andere: "Schiet op, het regent en het dak van de auto staat nog open!!"

Zon? Maan? FCB! - HerrAce
2 Brugge supperters zijn verwikkeld in een hevige discussie. De ene beweert dat die gele ronde schijf daar in de lucht, de maan is.
De andere beweert dat het de zon is. Voor er een slaande ruzie zou ontstaan, besluiten ze ergens aan te bellen en het te vragen.
Er wordt opengedaan en er staat een Brugge supporter in het deurgat. Ze stellen de vraag en de 3de Brugge supporter zit een hele tijd naar de lucht te kijken.
- Na een poosje antwoordt hij: "Sorry, ik woon hier pas 14 dagen."

Pepe - HerrAce
Pepe is ruim de 80 voorbij en gaat voor de jaarlijkse controle naar de huisarts.
- Dokter: En, hoe gaat het tegenwoordig ?
* Pepe: Prachtig, meneer de dokter! Ik heb de liefde van mijn leven gevonden: een knappe jongedame van 18. Ik ben in de fleur van mijn leven en kijk, we komen juist te weten dat ze in verwachting is !!
- Dokter: Wel, laat me u een zwaargebouwd verhaal vertellen. Een patiënt van mij is speler van Brugge toen hij een penalty moest trappen trapte hij naast de bal en weet je wat er toen gebeurde?
* Pepe: Neen, vertel !
- Dokter: De bal ging erin.
* Pepe: Dat kan niet ! Iemand anders moet geschoten hebben !
- Dokter: Wel, om nu op uw geval terug te komen...

Verhuizen Brandon! - Geert
Er wordt bij Brandon Mechele ingebroken. Ze nemen echt alles mee, behalve zijn bed, want daar slaapt hij op. Opeens wordt hij wakker en ziet dat zijn hele huis wordt leeggehaald. Hij pakt z'n bed op en rent achter de inbrekers aan. De inbrekers draaien zich om en vragen aan Mechele wat hij aan het doen is. - "Nou," antwoordt hij, "We gaan toch verhuizen?"

Idool 2004! - Dumbas1908
Ik doe mee aan Idool 2004!
Ik ga als Brugge supporter, ik zing alleen als ik win...

Boompjes - Timothy
Een Club-supporter wil de bomen op zijn bouwgrond zelf afzagen. Hij stapt een Aveve Tuincenter binnen en vraagt achter een zaag.
De winkelbediende leidt hem naar verschillende zagen en zegt: "deze kost misschien iets meer dan de rest, maar snijdt door bomen als een mes door de boter; op één dag doet ge minstens 100 bomen om."
De club-supporter koopt de zaag en begint te werken. Na een hele dag hard labeur heeft hij drie bomen omvergekregen. Hij laat zich niet ontmoedigen en de volgende dag staat hij op om 5 uur. Tegen de avond heeft hij vijf bomen tegen de grond.
Razend stapt hij naar de verkoper bij Aveve: "Wat is dat voor een zaag? Op 2 dagen heb ik maar 8 bomen neergekregen!"
De verkoper bekijkt de zaag, neemt ze in de handen en trekt ze in gang.
De Club supporter verschiet zich een ongeluk en roept in volle paniek: "Vanwaar komt dat lawaai?"

Boeren en hoeren - Timothy
Een vrouw loopt met haar jonge dochtertje in Brugge door de steegjes. Het jonge meisje, verbaasd over de vrouwen achter de ramen, vraagt logischerwijs: "Mama, wie zijn die vrouwen daar in het rode licht?"
De moeder wil die ellende haar dochtertje nog even besparen omdat ze haar daar te jong voor vindt en zegt: "O, niets schat, die staan te wachten tot hun man ze komt ophalen!"
Een Brugge-supporter die daar 'toevallig' rondloopt hoort dat en wil de moeder eens lekker in verlegenheid brengen: "Nee hoor, meisje, is niet waar wat je moeder zegt, dat zijn hoeren, die neuken voor geld."
Het jonge meisje kijkt verschrikt en vraagt: "Mama, krijgen hoeren ook kinderen?"
Waarop de geïrriteerde moeder zegt: "Tuurlijk schat, waar denk je dat Brugge-supporters vandaan komen?"

Slagroom - William
Brugge is net als slagroom...
Makkelijk te kloppen!


Jouw mop op Anderlecht-online.be

Je kan een mop toevoegen aan onze pagina, zolang ze voetbal- en/of Anderlecht gerelateerd is. Check eerst of de mop niet reeds online staat. Moppen mogen niet extreem gewelddadig, sexistisch of racistisch zijn. Jouw voornaam wordt als auteur van de mop weergegeven, tenzij je anders aangeeft.

Jouw mop *