Akin: "Veel tijd verloren door blessures"

DONDERDAG, 23 AUGUSTUS 2007, 22:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Serhat Akin is sinds maandag terug in België. De Turk is naar eigen zeggen blij dat hij terug is na een moeilijke periode in Duitsland. "Voor het eerst in lange tijd voel ik me goed", aldus Akin.


"Blessures zijn niet leuk, maar je weet dat ze deel uitmaken van het voetbal. Ik heb het moeilijk als ik aan de kant moet blijven en mijn ploeg niet kan helpen. Ik zal blij zijn als dat gevoel voorbij is."

Akin ging in januari dit jaar op huurbasis spelen bij het Duitse FC Keulen. "Mijn eerste wedstrijd voor Keulen verliep goed, maar kort daarna raakte ik opnieuw - op andere plaatsen - geblesseerd. Ik heb moeten spelen met infiltraties en heb daardoor veel tijd verloren", beseft de aanvaller. "Nu ben ik al blij dat ik geen pijn meer heb. Maar ik besef dat er nog wat tijd nodig zal zijn om opnieuw fit te raken. Ik wil ook niets forceren, het is belangrijk dat je het na een blessure rustig aan doet. En dat is precies wat ik van plan ben."

"Ik ben blij dat ik kan terugkomen, ik heb hier een goeie periode gekend", zegt Serhat die ook door de paarswitte supporters graag gezien is. "Ik wil sterker uit deze periode komen. Ik ben nu 26, volgens mij de ideale leeftijd om goed voetbal te brengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.