Van Holsbeeck: "Niveau moet dringend omhoog"

MAANDAG, 20 AUGUSTUS 2007, 11:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

"Het bestuur van Anderlecht is héél ontgoocheld", reageerde Herman Van Holsbeeck na de misstap bij Dender. "Het was slecht, de spelers die normaal het verschil maken, bleven onder hun niveau."


"Bovedien mag Anderlecht nooit een 0-2 voorsprong weggeven", vervolgde Van Holsbeeck. "Op dat moment begonnen wij de tegenstander te onderschatten en dat is het ergste wat kon gebeuren. Of we de spelers hierop gaan aanpakken? Wel, ik ben na afloop nog naar het Astridpark gereden, maar ze beseffen zelf allemaal dat het slecht was."

"Het is erg dat we op deze manier twee domme punten verliezen", zucht een zwaar ontgoochelde Van Holsbeeck. "Het niveau moet dringend omhoog, ook de voorbije weken was het niet denderend. De trainer koos ervoor om Biglia en Pareja niet te laten spelen, zodat ze 100% fit kunnen worden. Dat mag geen excuus zijn. Wij moesten de klus klaren, punt uit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.