Diepte-interview met Van Holsbeeck

ZATERDAG, 12 MEI 2007, 10:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij had het niet voor de wind in de beginperiode bij Anderlecht. Maar Herman Van Holsbeeck heeft bewezen dat hij het aan kan om manager te zijn van paars-wit. Het Nieuwsblad zat aan tafel met de opvolger van Mister Michel.


Hij praat openlijk over Genk, de mogelijke titel, Vercauteren en alles wat er omgaat in Anderlecht. Al is hij maar deels tevreden over dit seizoen. "Qua punten in de competitie zeker. We hadden drie doelstellingen: kampioen, beker en overwinteren in Europa. Die laatste 2 doelstellingen hebben we niet gehaald. De ontgoocheling zou enorm zijn moesten we titel nog missen", vertelt Van Holsbeeck.

Zelf feliciteert hij Vercauteren met zijn prestaties. "Hij is enorm geëvolueerd. Frank is misschien koppig maar niet dom. Hij zal je niet meteen gelijk geven. Hij denkt er wel over na. Hij luistert en in de volgende weken zie je dat hij het goede heeft opgepikt. Dat is een bewijs van verstand."

Het volledige artikel kan u terugvinden op p 6 – 7 in Sportwereld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.