Reacties na La Louvière - Anderlecht

MAANDAG, 22 DECEMBER 2003, 11:19 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Niks dan positieve reacties aan de kant van Anderlecht na de makkelijke uitzege tegen La Louvière. Voorzitter Vanden Stock was zelfs euforisch over de manier waarop Anderlecht speelde.


Vanden Stock: "Zoveel kansen, zoveel mooi voetbal! We zijn al weken goed bezig, eigenlijk is het jammer dat het nu winterstop is. Met deze voorsprong en dit voetbal zal het zeer moeilijk zijn om ons van de titel te houden. Ik wil ook La Louvière bedanken voor de manier waarop het de strijd is aangegaan. Samen met een perfect Anderlecht leverde dat een mooie voetbalavond op. Ik ben heel tevreden over onze eerste ronde, alleen jammer dat we uit de Champions League liggen. Maar ik kijk nu al uit naar de terugronde. Een nieuw, groots Anderlecht is in opbouw. Herman Van Holsbeeck, de opvolger van Michel Verschueren, kan zich in de ogen wrijven."

Pär Zetterberg: "De eerste helft kwam al snel de 2-0 en daarna was het gemakkelijk voor ons. We konden een pak kansen creëren en konden eigenlijk nog een grotere voorsprong hebben aan de rust. Na de rust hadden we wat geluk, toen Tristan die strafschop pakte. Maar we speelden heel goed. Ons ééntijdsvoetbal was zeer goed. Nu kunnen we in vakantie gaan met een goed gevoel. We hebben de hele eerste ronde hard gevochten, zodat we nu kunnen ontspannen en ons voor de tweede ronde kunnen klaarmaken. Ik vertrek maandag alvast naar Zweden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.