Reacties na de match

DONDERDAG, 11 DECEMBER 2003, 00:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach Hugo Broos was een ontgoocheld man na de wedstrijd. Hij liet niet na om de goede prestatie van zijn ploeg in de verf te zetten.

"Ik ben trots op de wedstrijd en op de ploeg. We verdienen de uitschakeling niet. Met een beetje meer geluk waren we een ronde verder, maar ja. Nu blijven we met lege handen achter. En dat is frustrerend, kan ik zeggen."
Broos hekelde ook het gebrek aan fair-play bij de Duitsers: "Ze bleven maar tijd rekken en ze gedroegen zich arrogant. En die ballenjongens zijn ook goed opgeleid, moet ik zeggen."

Olivier Deschacht: "In elke fase kwamen we maar 2 centimeter tekort. Maar het lukte niet, het was precies allemaal op voorhand beslist. Voor de match gaven die van Bayern al allemaal een handje aan de scheidsrechter. En Bayern, wat was dat? Ze hebben maar twee kansen gehad. Het is belachelijk, ja. Hopelij kunnen we ze volgend jaar terugpakken."

Michel Verschueren, voor het laatst als manager in functie: "Ik ben fier. Het mocht gewoon niet zijn. Die penalty? Ik ga daar niet veel over zeggen. We stappen met opgeheven hoofd uit de Champions League. Ik ben gerust in de toekomst van Anderlecht. We doen weer mee in Europa. Doorgaan zou ik zeggen, we zijn goed bezig!"

Pär Zetterberg, die tevreden was over zijn eigen prestatie: "We waren beter dan Bayern. Daarom vind ik ook dat we bestolen zijn. Strafschop? Op televisie was het blijkbaar zo, ik vond van niet. Als je op het veld van Bayern zo goed speelt, dan moet je misnoegd zijn met een resultaat als dit. Ik ben gewoon kwaad, ik ben boos."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.