Duur seizoen voor Anderlecht

DINSDAG, 9 DECEMBER 2003, 11:54 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het geld dat de Champions League binnenbrengt is meer dan welkom bij Anderlecht. Het ziet er trouwens naar uit dat dit wel eens een heel duur seizoen zal worden.

Zo zijn er de kosten voor buitelandse verplaatsingen maar wat het meest op het budget weegt zijn de premies die de spelers krijgen. Zo heeft elke speler 25.000 € (bruto) grekegen bij de kwalificatie voor de CL plus dan ook nog een premie voor elk punt dat ze er halen. In het geval van een overwinning wordt bijna gans de premie onder de groep verdeeld.
Niet enkel in de CL ligt de factuur hoog. Eveneens in de competitie zal het een duur seizoen worden voor Anderlecht. Dit komt omdat voor sommige spelers de premies bij een overwinning wel heel hoog zijn. De toppers ontvangen makkelijk 7000 € per overwinning. Als je weet dat Anderlecht al 13 overwinningen behaald heeft is de som vlug gemaakt: Enkele spelers hebben al ongeveer 100.000 € (neto) aan premies ontvangen sinds het begin van het seizoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.