Zweden naar huis na 2-0 verlies

ZATERDAG, 24 JUNI 2006, 18:51 - Michaël

Het Wereldkampioenschap zit er op voor Wilhelmsson en de Zweedse ploeg. Het verloor deze avond met 2-0 van Duitsland. Zweden moest wel al vanaf de 35e minuut met 10 verder na een rode kaart voor Lucic.

De Duitsers kwamen al in de 4e minuut op voorsprong. En amper 8 minuten later stond de 2-0 op het scorebord. Larsson misste de aansluitingstreffer door een penalty hard over te trappen. Dan was het aan Wilhelmsson, in de 53e minuut ingevallen voor Jonson, om uit te breken maar het was buitenspel. Daarna kwamen de Duitsers nog serieus opzetten maar de keeper kwam in alle gevallen goed tussenbeide. De Duitsers moeten nu tegen de winnaar van het duel Mexico - Argentinië.