Vercauteren staat terugkeer Baseggio in de weg

MAANDAG, 19 JUNI 2006, 22:14 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

In een interview met een Italiaanse voetbalsite heeft de manager van Walter Baseggio wat meer uitleg gegeven over de mogelijke toekomstplannen van de middenvelder die nog steeds eigendom is van RSCA.


De onderhandelingen met de Brusselse club zijn nog steeds aan de gang. Uit het interview is gebleken dat Vercauteren het enige struikelblok vormt. De voorzitter gelooft in Walter, maar hij kan niet op de steun van iedereen rekenen. Toch blijft de voorkeur naar Anderlecht uitgaan.

Pelizzon benadrukt dat er wel degelijk interesse is in Baseggio van andere clubs waaronder Lazio, die de speler reeds in 2001 wilde inlijven. Andere clubs die interesse tonen zijn Chievo en Torino. Waar Walter uiteindelijk zal spelen blijft een groot vraagteken. Maar één ding is zeker, zijn voorkeur gaat uit naar Italië. Eerder heeft hij al enkele aanbiedingen uit Frankrijk afgewimpeld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.