Toch mooie transfersom voor Kompany

MAANDAG, 12 JUNI 2006, 11:20 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel heel wat Anderlechtfans morren omdat Vincent Kompany voor een te laag transferbedrag zou vertrokken zijn naar Hamburg, is daar volgens La Dernière Heure geen reden toe. Volgens hen ligt het bedrag rond de 15 miljoen euro.


Volgens de Waalse krant hebben de Duitsers een bedrag van 10,5 miljoen euro overgemaakt op de bankrekening van de Brusselaars. Als Hamburg er bovendien in slaagt om zich alsnog te kwalificeren voor de Champions League, kampioen te worden in de Bundesliga en Kompany met winst door te verkopen, dan zou Kompany nog eens ongeveer 4,5 miljoen euro extra kunnen opbrengen voor Anderlecht. Wat een totaalsom van 15 miljoen euro betekent. Niet slecht, aangezien dit ongeveer de vraagprijs was.

Verder gaf manager Van Holsbeeck nog wat extra commentaar bij de vlugge afwikkeling van de transfer. "Hamburg kwam in het begin van de week aanzetten met een bod van 6 miljoen euro", aldus Van Holsbeeck. "Ik heb hen geantwoord dat ze de trip voor niets hadden gemaakt in dat geval. Enkele dagen later kwamen ze met een bod waar we wel oren naar hadden. Ook Kompany zag de transfer zitten, dus was de overgang snel geregeld", aldus de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.