Wilhelmsson dan toch naar Nantes?

ZONDAG, 11 JUNI 2006, 19:08 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het zag er lange tijd naar uit dat Nantes de piste Wilhelmsson had opgegeven, maar volgens de Franse pers zijn er opnieuw contacten tussen Wilhelmssons manager en het Franse team. Meer zelfs, een akkoord lijkt nabij.


"Met de speler raken we er gemakkelijk uit, maar met Anderlecht lijkt het niet zo gemakkelijk te gaan worden", vertelde Rudi Roussillon, voorzitter van Nantes. Het Franse team lijkt vooral te struikelen over het prijskaartje van vier miljoen euro. Maar Fabio Ahlo, de manager van Wilhelmsson, lijkt hoopvol. "Ik praat enkel met Nantes momenteel, en we boeken vooruitgang", getuigt hij. "Als de twee clubs een overeenkomst bereiken, zal het snel gaan."
&llt;br>Wilhelmsson is momenteel actief op het WK, maar dat is geen probleem voor Ahlo. "Christian vindt Nantes een mooie club. Bovendien zou hij graag in de Franse competitie spelen", aldus de manager van de Zweed.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.