Zware problemen in de verdediging

ZATERDAG, 10 JUNI 2006, 08:52 - smette
Anderlecht-Online No Image Found

Nu het vertrek van Kompany een feit is, heeft Anderlecht nog meer zorgen aan het hoofd. Het stond natuurlijk wel al als een paal boven water dat Vince deze zomer naar een topclub zou vertrekken.


Dus heel onverwacht is het niet. Toch moet Anderlecht nu op zoek naar een opvolger van Vincent, wat niet makkelijk zal zijn want hij was een echte klasbak.

Nog zou paars-wit op zoek zijn naar een rechtsachter, om de vertrekkende Zewlakow te vervangen. Vanden Borre was een mogelijk alternatief, maar die geeft nu zelf aan liever op het middenveld te spelen.

Enkele namen zijn Joao Carlos, van Lokeren, maar die zou een ander type speler zijn als Kompany. Ook de naam Skrtel duikt weer op, de Slovaak werd al veel gelinkt aan RSCA, maar tot een akkoord is het, voorlopig, nog niet gekomen. De linksachter positie is met Deschacht en Van Damme goed ingevuld, en ook de rechterzone in de defensie met Deman en Juhasz staat reeds op punt.

Vercauteren geeft ook nog aan dat hij graag, naast de vervanger van Kompany, nog een verdediger zou willen inlijven en ook één fysieke aanvaller zodat Sporting met een sterke kern de competitie kan aanvatten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.