Kompany van Hamburg

VRIJDAG, 9 JUNI 2006, 11:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De kogel is door de kerk: Kompany speelt volgend seizoen bij Hamburg. Wat al enkele dagen hot news was, is dus nu waarheid geworden. De verdediger wordt vandaag nog aan de pers voorgesteld.


Het officiële bericht van Anderlecht luidde: "RSC Anderlecht en Hamburg bereikten afgelopen nacht een akkoord betreffende de transfer van Vincent Kompany."

De prijs die Hamburg betaald heeft zou rond de 8 miljoen bedragen. Maar Hamburg zou Anderlecht wel extra betalen als de club de CL haalt, de titel pakt en/of Kompany later doorverkoopt.

Kompany debuteerde op zeer jonge leeftijd in de eerste ploeg van Anderlecht. Hij werd meteen bestempeld als het grootste Belgische talent sinds Paul Van Himst.

Vorig jaar kon hij reeds naar verschillende topclubs, maar toen nam hij de verstandige beslissing om nog een jaar verder door te groeien bij paars-wit. Jammer genoeg kon het Brusselse publiek dit jaar niet veel van zijn balkunsten genieten. Kompany was langdurig uit door een blessure.

Met Hamburg kiest Vince voor de Europese subtop. Mogelijk is dit zijn laatste tussenstop vooraleer naar de absolute top te verkassen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.