(UPDATE 3) Boussoufa is van Anderlecht

DINSDAG, 6 JUNI 2006, 16:47 - Sporting Boy
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa is dan toch rond geraakt met Anderlecht. Deze middag tekende de Marokkaan een contract bij paars-wit. Boussoufa vertelde aan sporza radio dat het een moeilijke keuze voor hem was.


Vooral omdat Gent er alles aan heeft gedaan om hem te houden had het dribbelwonder moeilijkheden om een keuze te maken, maar Boussoufa wil vooral sportief hogerop, en bij rsca krijgt hij daar naar eigen zeggen meer kansen voor dan bij AA Gent.

Deze avond nog volgde er een persconferentie. De Marokaanse international tekende een contract van 4 jaar en zal spelen met het nummer 11. Volgens voorzitter De Witte van Gent zou het gaan om de duurste transfer in de Belgische voetbalgeschiedenis.

Tijdens de officiële voorstelling van Boussoufa in Anderlecht liet de Marokkaanse international weten dat hij niet bang is van de druk die op zijn schouders terecht zal komen. Velen zien in hem de opvolger van Zetterberg, maar Boussoufa reageerde kalm: "Meneer Zetterberg is een monument in Anderlecht, maar ik zal mijn best doen om hem te evenaren", vertelde de middenvelder. Hij vertelde verder nog dat hij er enorm naar uit kijkt om te voetballen bij Anderlecht.

Boussoufa werd vandaag nog voorgesteld omdat hij morgen op vakantie vertrekt. Tot 19 kan hij nu rustig bekomen van afgelopen seizoen, op 19 juni begint hij te trainen op Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.