"Vico en Kabasele kunnen hun kans grijpen"

DINSDAG, 24 JUNI 2014, 10:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De eerste training van Anderlecht is doorgaans een weerzien met verhuurde spelers die terugkeren, maar dat was gisteren anders. Besnik Hasi wilde meteen duidelijkheid scheppen. Herman Van Holsbeeck gaf een woordje uitleg.


Samuel Armenteros en Nathan Kabasele, die terugkeren uit Nederland, trainden met de beloften. "Armenteros moet weg, definitief of op uitleenbasis", vertelt Van Holsbeeck in de kranten. "Enkele Nederlandse clubs zijn geïnteresseerd, maar die leggen niet veel geld op tafel."

Voor Kabasele is er mogelijk wel nog een toekomst bij Anderlecht. "De laatste maand heeft hij bij De Graafschap mooie dingen getoond. Voorlopig traint hij met de beloften, maar de zaken kunnen snel veranderen. Hij is getrouwd, is vader geworden en is een pak rustiger dan vroeger. Nathan heeft enorme kwaliteiten en kan dus snel terugkeren bij de A-kern."

Heylen en Vico

Michaël Heylen en Fede Vico mochten wel hervatten met de A-kern. De twee mogen zich de komende weken bewijzen aan Hasi. "Michaël deed het goed bij Kortrijk, Fede veel minder bij Oostende", aldus Hasi. "Fede moet zich nu bewijzen, anders is het over voor hem."

Ook Van Holsbeeck vindt dat de Spanjaard nu moet opstaan. "Het is niet omdat je Spaans international bent bij de U19, dat je automatisch in de eerste ploeg van Anderlecht staat. Dat heeft hij vorig jaar ervaren. Het is nu aan hem om in de oefenmatchen zijn kans te grijpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.