Soumaré tekent vandaag in Italië

VRIJDAG, 20 JUNI 2014, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na Nabil Jaadi kiest opnieuw een beloftevolle Anderlecht-speler voor een Italiaans avontuur. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio raakten Anderlecht en Avellino het gisteren eens over de transfer van Mo Soumaré.


Een tweetal geleden konden we al melden dat Soumaré medisch gekeurd werd door de ploeg uit de Serie B. Nu is er ook een akkoord op clubniveau. Vandaag worden de handtekeningen gezet.

Na de voorbije twee edities van het toernooi van Viareggio zijn Anderlecht-jongeren erg in trek bij clubs uit de laars. Zo tekende Jaadi onlangs bij Udinese en AC Milan liet ook al merken onder de indruk te zijn van enkele paars-witte talenten (o.a. Jordan Lukaku).

Het toernooi van Viareggio leverde in het verleden ook Samir Ujkani en Omar El Kaddouri een transfer naar Italië op. Ujkani belandde bij Palermo, waar hij na een succesvolle uitleenbeurt aan Novara, nu nog aan de slag is. El Kaddouri brak door bij Brescia en versierde een transfer naar Napoli. Daar kwam hij in zijn eerste seizoen amper aan de bak. Vorig seizoen speelde hij op uitleenbasis bij revelatie Torino en daar was hij een dragende figuur.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.