Van Holsbeeck en Hasi blikken vooruit

DONDERDAG, 12 JUNI 2014, 19:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

In een korte video blikken Besnik Hasi en Herman Van Holsbeeck vooruit op komend seizoen en de eventuele versterkingen die er zullen komen. De kaart van de jeugd zal de club blijven trekken.


"Doordat de Europese campagne pas in september begint, speelt de tijd in ons voordeel", zegt Herman Van Holsbeeck. "We kunnen tijdens de maanden juli en augustus rustig kijken en afwachten wat de transfermarkt te bieden heeft. Dat er versterking komt is zeker, maar we gaan deze keer wel gerichter op zoek."

Hasi blijft erbij dat er eerst moet gekeken worden bij de eigen jeugd. Anderlecht heeft een uitstekende jeugdwerking en ze moeten die zoveel mogelijk in de verf zetten. "Als we versterking halen, moet die gericht zijn en moet deze de jonge spelers beter maken."

Hasi zal zich komend seizoen erg veeleisend opstellen. "We mogen niet alleen teren op klasse en talent. Er moet ook gekeken worden naar de werkcultuur, niet alleen bij de spelers maar ook bij de entourage en staff. Opvallen met de kwaliteiten die we hebben: dat is een doelstelling voor komend seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.