Bruno: "Toe aan nieuwe stap in mijn carrière"

DONDERDAG, 12 JUNI 2014, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Massimo Bruno Anderlecht verlaat, is geen verrassing. Dat hij voor de Oostenrijkse competitie kiest, is dit wel. "De ambitie en filosofie van Salzburg overtuigden me. Ik ben blij deel te mogen uitmaken van dit project."


"Ik zal er alles aan doen om met Salzburg succesvol te zijn", vertelt Bruno op de website van zijn nieuwe club. "Met Anderlecht speelde ik al Champions League en ik zal er alles aan doen om met Salzburg dit ook te doen."

Op de digitale thuis van Anderlecht blikt Bruno terug op zijn periode in het Astridpark. "Ik zal iedereen missen", aldus Bruno. "Ik wil de voorzitter, de directie, de collega’s en mijn ploegmaats danken voor de mooie jaren bij paars wit. De club zal altijd een plaatsje in mijn hart hebben. Ik zal ook de trouwe supporters nooit vergeten. Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn loopbaan en wens het allerbeste toe aan de hele club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.