Verzameld: Bruno, Kouyaté, Krychowiak, Pollet

ZATERDAG, 7 JUNI 2014, 09:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een aantal korte berichten hebben we voor u gebundeld. Massimo Bruno geniet nu ook interesse uit Oostenrijk. West Ham wil de vraagprijs van Anderlecht voldoen. Wanneer komt Grezgorz Krychowiak? Gaat David Pollet alweer weg?


Bruno: bod van Salzburg in de maak

Zijn goed seizoenseinde levert Massimo Bruno interesse op van heel wat clubs. Het Oostenrijkse Red Bull Salzburg zou een bod van vijf miljoen euro klaar hebben. Bij de Oostenrijkse topclub is Ralf Ragnick, die twee jaar geleden ook kandidaat was om Ariël Jacobs op te volgen, sportief directeur. Hij volgde ook al Andy Najar en Cheikhou Kouyaté.

De kans dat Bruno voor een avontuur in Oostenrijk kiest, lijkt echter klein. Hij heeft ook aanbiedingen van Duitse (Hoffenheim), Italiaanse en Engelse subtoppers. Mogelijk probeert zijn entourage, die schermt 15 doelpunten en 9 assists in alle competities samen, gewoon een beter contract afdwingen.

Kouyaté: West Ham wil aan vraagprijs Anderlecht voldoen

Hoewel Valencia al een toereikend bod uitbracht, wil Cheikhou Kouyaté toch liefst naar de Premier League. West Ham zou nu bereid zijn z'n bod te verhogen tot 7,5 miljoen euro, exact het bedrag dat Anderlecht minimaal wil vangen voor de Senegalees.

Krychowiak: doorbraak allicht pas na WK

Als vervanger van Kouyaté is de Pool Grezgorz Krychowiak nog steeds in beeld, maar zijn vraagprijs (zeven miljoen euro) ligt nog te hoog. Na het WK zal deze allicht zakken wanneer ook de transfercarrousel in de grote competities op gang komt en deze clubs hun blik vooral richten op WK-deelnemers.

Pollet: spits alweer weg?

De kans bestaat dat David Pollet deze zomer Anderlecht alweer verlaat. . De spits, die nog maar een half jaar bij Anderlecht speelt, komt onder Besnik Hasi amper aan de bak en wil meer speelminuten.

In de eerste twee wedstrijden onder Hasi stond Pollet telkens in de basis. In de negen volgende speelde hij slechts 40 minuten, gespreid over vijf invalbeurten. Bovendien gaf Hasi meermaals aan dat Aleksandar Mitrovic zijn onbetwiste nummer één is.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.