Diarra en 8 miljoen voor Kouyaté? Heu?

VRIJDAG, 6 JUNI 2014, 15:11 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Wat heeft een mens te doen als er amper nieuws is? Zoeken of het nieuws wel klopt en jawel, hier zijn we weer: West Ham zou Alou Diarra in de deal met Cheikhou Kouyaté willen betrekken. Vanwaar komt dat nu ineens?


'Engelse media', klink het bij de eerste Nederlandstalige tweet. Andere sites vermelden niets van bron dus dan wordt het al moeilijker. Op Twitter vinden we een eerste link terug op drie juni. "We played £15m for A.C couldn't we pay £7.5m for Kouyate?? Maybe offer Maiga and Diarra Plus £2m", aldus een West Ham-supporter.



Dan op vier juni "West Ham's Cheikhou Kouyaté bid could include Alou Diarra going the other way!!!!", aldus een andere fan.


Als we hooguit 20 tweets vinden met als zoekterm 'Diarra Kouyaté', dan is het veel. Ook Google levert ons niets op en gegarandeerd had een collega Twitteraar het origineel artikel in de Britse media wel gevonden. Ik denk dat er nu een paar bij Anderlecht hard aan het lachen zijn, uit aan het lachen wel te verstaan.

Als u toch de artikels wil lezen, want je weet nooit dat het waar is: hier en hier. Veel leesplezier.

Nu, moest iemand ons het origineel artikel kunnen bezorgen uit de Engelse media, ik zet dan met plezier dit bericht recht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.