"7 miljoen voor Tielemans": zever, gezever!

WOENSDAG, 4 JUNI 2014, 14:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op dit moment gaat op heel wat sites het nieuws de ronde dat Juventus wel eens zeven miljoen euro veil zou hebben voor Youri Tielemans. In het originele Italiaanse bericht is hier echter geen sprake van.


"7 miljoen voor de nieuwe Pogba", "Juventus wil zeven miljoen euro op tafel leggen" valt er op enkele websites te lezen. Dat Juventus de jonge middenvelder volgt, is al langer geweten dan vandaag. Ook zouden er al contacten geweest zijn tussen beide partijen. Maar dat is wat Herman Van Holsbeeck enkele dagen terug ook aan TV Brussel bevestigd heeft, dat er al biedingen geweest zijn op Tielemans.

In het origineel bericht op deze site staat nergens dat ze een bod van zeven miljoen euro willen uitbrengen, enkel van dat al contact is geweest en dat er nog verschillende clubs interesse tonen. Clubs zoals Roma, Chelsea, Arsenal en Liverpool.

Vanwaar komt dan die zeven miljoen euro? Dit bedrag komt vermoedelijk van dit zinnetje: "who could be available for €7 million" dat op Twitter rondgaat. Dit is gewoon de op dit moment geschatte waarde van de speler volgens de Transfermarkt.de. Nergens staat er dat Juventus zeven miljoen euro wil gaan bieden. Trouwens, zou Anderlecht dit talent voor 'maar' zeven miljoen euro laten gaan, ik denk het niet.

Het is wederom betreurenswaardig dat in de drang om zo veel mogelijk bezoekers te trekken verschillende sites de titels en het nieuws zo verkrachten dat er geen waarheid meer in zit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.