Vraagprijs Kouyaté gestegen naar 10 miljoen?

DINSDAG, 3 JUNI 2014, 09:32 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Cheikhou Kouyaté is inderdaad een soap aan het worden, de finale van Thuis is er bijna niets tegen. Nu meldt Las Provincias dat de vraagprijs voor de middenvelder zou gestegen zijn naar tien miljoen euro.


De Spaanse krant weet dat Valencia dit bedrag onaanvaardbaar vindt en zelfs ontkent een bod te hebben uitgebracht. De club is er van overtuigd dat dit een strategie is om geïnteresseerde clubs te lokken.

Zo'n acht miljoen euro had Valancia veil voor de Senegalees, maar tien miljoen zien ze niet zitten. Ze wijzen hierbij ook met een beschuldigende vinger naar de zaakwaarnemers die de prijs alleen maar willen opdrijven om zo meer commissie te vangen.

Zaterdag plaatste Kouyaté nog een foto op zijn Instagram-account samen met zijn zaakwaarnemers waaronder Jacques Liechtenstein. Niet spectaculair zou je denken, ware het niet dat de foto genomen is op de Eurostar ... richting Londen. Vermoedelijk gingen ze onderhandelen met West Ham. De Engelse club zou naar het schijnt nu in pole position liggen om Kouyaté binnen te halen.

Nu ook geweten is dat Anderlecht Kouyaté een nieuw en verbeterd contract wil aanbieden, lijkt het er op dat de club de Senegalees liever niet kwijt wil. Moet het hem toch laten gaan, dan wil het een royale transfersom in de plaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.