De Sutter lacht: "Kramp door vele wedstrijden"

ZONDAG, 23 DECEMBER 2012, 23:45 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter stond na lange tijd nog eens in de basis. Hij moest de afwezigheid van Mbokani onschadelijk maken en slaagde daar ook in. Met 2 doelpunten verzekerde hij Anderlecht van 27 op 27.


"Het was niet gemakkelijk vandaag", begint De Sutter, "maar we pakken de drie punten, dat is het belangrijkste. De tegendoelpuntne waren te vermijden, maar het belangrijkste is dat we hier winnen."

De Sutter toonde zich een waardige vervanger voor topscoorder Mbokani, die in januari nog een tijdje afwezig zal zijn door de Afrika Cup. "Ik denk dat ik al een paar keer getoond heb dat ik ook kan scoren, dus we zien wel wat er gebeurt."

Krampen

In zijn analyse na de wedstrijd bij Sporting Telenet kon er zelfs nog een grapje af. Iets voor tijd leek De Sutter zich geblesseerd te hebben. Toen Peter Morren hem vroeg of het erg was antwoordde de spits met een knipoog: "Nee, niets erg, ik had wat kramp door de opeenvolging van wedstrijden die ik gespeeld heb."

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.